Muzică, Dans și Tradiție: Festivalul Serbările Scrumbiei

  Festivalul Serbările Scrumbiei se întoarce în Comuna Maliuc pentru a treia oară, aducând o experiență culturală de neuitat în inima Deltei Dunării. Ediția din 2024, susținută de FLAG Delta Dunării, subliniază angajamentul nostru față de promovarea patrimoniului cultural local.

  Pentru mai multe detalii acceseaza pagina de facebook a evenimentului.

  Pentru mai multe detalii acceseaza pagina de facebook a evenimentului.

  Spectacole Culturale Remarcabile

  În cadrul acestui festival, vei avea șansa să te bucuri de spectacole autentice oferite de artiști și ansambluri de prestigiu din regiunea Delta Dunării:

  • Diana Amelian și Alexandra Listrat: Muzică și cântece autentice ce aduc rafinament și emoție la eveniment.
  • Ansamblul Profesionist „Baladele Deltei”: Dansuri tradiționale și reprezentații artistice impresionante ce subliniază bogăția culturală a Deltei.
  • Ansamblul „Matrioșca” din Mila 23: Dansuri și cântece specifice zonei, oferind o incursiune autentică în tradițiile locale.
  • Ansamblul „Dobrogeanca” din Sulina: Ritmuri și dansuri pline de energie, captând esența și diversitatea culturală a Deltei.

  Îmbrățișând Comunitatea și Diversitatea Culturală

  Festivalul Serbările Scrumbiei își propune să pună în valoare tradițiile și meșteșugurile unice ale regiunii, oferindu-ți spectacole autentice de muzică și dans tradițional, alături de delicii gastronomice locale.

  Atmosferă Autentică

  Numele „Serbările Scrumbiei” evocă direct legătura cu viața pescărească și cu peștele scrumbie. Atmosfera deschisă, sub cerul liber, adaugă farmecul autentic al acestui eveniment cultural.

  Impact Economic și Parteneriate Locale

  Colaborarea strânsă cu afacerile și organizațiile locale asigură o logistică eficientă, menținând în același timp accentul pe siguranța participanților și sprijinind promovarea turismului și economia locală.

  Experiență Memorabilă pentru Toți

  De la ceremonia de deschidere până la momentele artistice și expozițiile locale, Festivalul Serbările Scrumbiei promite o experiență autentică și interactivă. Este un eveniment ideal pentru networking și consolidarea comunității.

  Informații utile despre Festivalul Serbările Scrumbiei

  • Unde? Comuna Maliuc, Delta Dunării.
  • Când? 18-19 Mai 2024.
  • Taxă de Intrare? Gratuit.
  • Pot participa cu familia mea? Cu siguranță! Festivalul este potrivit pentru toate vârstele și promite o experiență memorabilă pentru întreaga familie.

  Pentru o experiență deplină, recomandăm rezervarea cazării în avans, având în vedere popularitatea zonei. Asigură-te să ai la tine un aparat foto pentru a captura frumusețea naturală a Deltei Dunării. Pentru mai multe detalii, urmărește-ne pe rețelele de socializare.

  Alătură-te nouă pentru a celebra tradițiile și frumusețea Deltei Dunării la Festivalul Serbările Scrumbiei!

  Stiri similare: